Fashion Gossip Blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Zima

Čo sa nosí v túto zimu ? nájdete tu pár tipov....

Zima 2010/2011  sa nesie vo farbách ako sú čierna a biela. No myslím si, že by sa k čierno-bielemu oblečeniu hodili červené doplnky a poprípadne čižmy.

 Zimnú obuv odporúčam v obdobiach keď sneží s nižšími podpätkami, pretože hrozí, že sa niekde pošmyknete. Ak však nie je taká zima a ľad tak na žúry by mohli byť aj "high heel boots", čiže  jedny teplé čižmy na brodenie sa v snehu a prekonávanie ľadu a druhé na rôzne párty. V prípade že máte len tú druhú možnosť mali by ste si čo najskôr poriadne boty aby ste nezačali vyzerať ako "blonde girl" ktorá riskuje nielen zlomený opätok ale aj zlomeniny, či v prípade plusovej  obuvy , omrzliny.

Podľa mňa sú teraz aj šaly a čiapky in a navyše chránia naše zdravie. mali by sme z nich mať aspoň jeden kus. Ak máte kabát s výstrihom, šál je pre vás ideálnym riešením. Existuje mnoho druhov a farieb, takže by si každý mal nájsť nejaký podľa svojho štýlu.

Ak zladíte zo sebou svoje čiapky môžete vytvoriť príjemný zimný look. Tento rok sa nosia hlavne baretky ale pri nich si dávajte pozor aby plnila svoju funkciu a aby to nebola len handra na hlave.


Fashion | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014